Modern Work Space

OM OSS

Mange bedrifter er overmodne for å utskifting av "post-it" lapper, permer med dokumentfiler og nye samhandlings-tjenester. I Always Connecting bistår vi små og mellomstore bedrifter på denne reisen. Ledelsen har 30års erfaring med salg og drift av IT produkter & tjenester.

Vår organisasjon består av en gruppe rådgivere med sterk følelse av forpliktelse til å betjene kunder som stoler på at vi leverer kvalitet i alle ledd.

Vi vet at behov vil forandre seg over tid, da er det viktig å velge en IT-leverandør som kan tilpasse seg underveis. Vår modell gir fleksibilitet og muligheter, både når det gjelder servicenivå og tjenester. Vi tror på å følge kunden i deres utvikling, og tilbyr skalerbare plattformer og fleksible servicekonsepter.


I dag er vi 35 ansatte som hjelper hovedsaklig bedrifter men også privatpersoner med å få kontroll på den digitale hverdagen.Vår visjon er å effektivisere din arbeidsdag ved hjelp av teknologi. Vi holder til på Brynseng i Oslo, ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med digitalisering & en effektiv samhandlingshverdag.

©2019 by Always-connecting